Aspgatan 4

Aspgatan 4

Slutpris

2 000 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Aspgatan 4


Slutpris
2 000 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Praktiskt och lättskött 1-planshus i populära Gullbrandstorp

I attraktiva Gullbrandstorp har vi förmedlat många fina hus genom åren så området kan vi verkligen rekommendera! Denna gång är det fokus på en prydlig 70-talare på Aspgatan 4. Huset är en 1-plansvilla på fint soligt läge som gränsar till grönområde med både lekplats och fotbollsplan alldeles i närheten. Skyddad trädgård som ger fina förutsättningar för härligt uteliv nu när sommaren väntar bakom knuten. Invändigt väntar 105 kvadrat som fördelas på vardagsrum med en stor kamin, tre sovrum och kök med matplats. Huset har nyare tak och fönster, samt ett renoverat kök. Kvar att sätta sin prägel på är badrum och om man önskar annat utseende på väggar/golv.

Att man trivts här under årens lopp är lätt att förstå med tanke på det lugna läget. I Gullbrandstorp bor man med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad city.
Bussförbindelserna in till stan är goda och det finns även cykelbana hela vägen. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte så här ordnar man enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder och flertalet golfbanor.

Just lite mindre enplanshus är hett eftertraktat på marknaden så detta är synnerligen ett ypperligt tillfälle att förverkliga sin husdröm.

Vi ses på Aspgatan 4!


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Tomtarea
420 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Aspgatan såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Aspgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.