Lilla Bodgatan 10

Lilla Bodgatan 10

Slutpris

1 250 000 kr


Räpplinge— Borgholm

Lilla Bodgatan 10


Slutpris
1 250 000 kr

Räpplinge— Borgholm

Välkommen till Lilla bodgatan i byn Räpplinge!
Här bjuds du in till en stor fastighet med många möjligheter och som ligger på ett fantastiskt läge omgärdad av beteshagar och åkerlandskap. Här bygger du ditt drömhus och utformar det som du själv vill eller bor du i de befintliga stugorna som finns i dag.
Det som erbjuds här är fastigheten Åkertorp 5:9 som är uppdelad i två skiften där den ena delen som är på 1 249 kvm är bebyggd medan den andra delen som utgör 9 300 kvm är en inhägnad ängsmark.

Den bebyggda delen är utformad som en mindre stugby med totalt fyra stugor och en carport. Tre av stugorna är inredda med sovplatser och i en av dem har du dessutom dusch och toalett. Den fjärde stugan är en köksstuga som blir som en samlingspunkt och gemensamt kök till de övriga stugorna. Det är inte en vanlig carport som finns på plats utan det är en pampig byggnad som blev klar 2022 och utgörs av en gedigen timrad stomme, takhöjd som gör att du får plats med inte bara en bil utan även en husbil eller båt för den som vill. Smörjgrop finns för dig som vill fixa med bilen. Den bakre delen av carporten ger plats åt en verkstads-del med gjuten platta. Ovanför verkstaden har du ett inrett rum med snedtak och en fantastisk utsikt över ängsmarkerna utanför.

Det andra skiftet består av en plan tomtyta som är inhägnat med stängsel vilket gör det lämpligt till att kunna ha betande djur för den som vill eller att kunna släppa lös hunden utan problem.
För den som vill går det att söka förhandsbesked för att kunna uppföra en större bostadsbyggnad. Kommunalt vatten och avlopp finns redan anslutet till tomten.

Räpplinge är en by som ligger sydost om Borgholm, ca 6 km. Här bor du inte långt ifrån naturen och det vackra ängslandskapet. Ölandsleden går igenom byn och ger dig möjlighet att med cykel utforska ditt närområde och större delen av Öland. I Räpplinge finns en aktiv hembyggdsförening som hjälper till att skapa en gemenskap för alla som bor här.

Välkommen med ditt intresse och att boka in dig för visning!


Boarea/biarea
24/10 kvm
Tomtarea
10 549 kvm
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Lilla Bodgatan såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Borgholm samt även på Lilla Bodgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.