Virkesvägen 5F

Virkesvägen 5F

Slutpris

3 175 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Virkesvägen 5F


Slutpris
3 175 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

MÖJLIG TVÅA!

(ENKELT ATT GÖRA OM TILL EN TVÅA)

Denna charmiga etta är den perfekta bostaden att förvandla till en välplanerad tvåa. Här möts du av en öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och en generös balkong i rakt söderläge, perfekt för att njuta av soliga dagar.

Köket är stilfullt inrett med sober valnöt som harmoniserar vackert med de ljusa materialvalen, vilket skapar en modern och inbjudande atmosfär. Intill köket finner du matplatsen som erbjuder en naturlig samlingspunkt för måltider och umgänge. Vardagsrummet ligger i fil med stora fönsterpartier efter köket, vilket skapar en ljus och öppen känsla.
Det stora badrummet erbjuder bekvämligheter som kombimaskin, en praktisk duschhörna och en helkaklad yta som ger en varm och lyxig känsla. För extra komfort finns även en handdukstork installerad.

Ligger utmärkt till för både restauranger, kommunikationer och är centralt beläget i Hammarby Sjöstad. Du har nära till ett rikt utbud av matställen och affärer, samt bekväma transportmöjligheter.


Boarea
34 kvm
Avgift
2 112 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Virkesvägen såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Virkesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.