Bobingatan 2

Bobingatan 2

Slutpris

3 600 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Bobingatan 2


Slutpris
3 600 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Ljus och stilren 3:a med inglasad balkong och två toaletter!

Stilren 3:a i populära Industristaden, komplett med en rymlig och generös inglasad balkong , stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp och lyfter bostaden! Bostaden till skillnad från de flesta andra 3:or erbjuds här både ett badrum och en gästtoalett. Belägen med närhet till stadens puls samtidigt som ni har Anna Petrus park precis utanför fönstren och vackra promenadstråk längs ån alldeles i närheten.

I den välkomnade hallen möts ni av ett praktiskt klinkergolv som smidigt övergår till vacker parkett och ljusa ytskikt. Förvaringsmöjligheterna är optimerade med smarta skjutdörrsgarderober och klädkammare vilket skapar en stilren och organiserad enhet. Hallen leder er vidare in i den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Det tidlösa köket är komplett med all den moderna utrustning för dagens köksbehov. Matplatsen intill fönstret bjuder in till mysiga måltider och trevliga stunder tillsammans.

Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för en bekväm soffa och TV-möbel, perfekt för avkoppling och underhållning. Den stora inglasade balkongen förhöjer upplevelsen av att kunna njuta av utomhusmiljön oavsett väderförhållandena. I lägenheten finns också två sovrum, varav det ena är rymligt nog för en dubbelsäng medan det andra passar perfekt som antingen barnrum eller kontor. Det helkaklade badrummet, hållande ton i ton, är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för praktiskt bruk. Dessutom finns en mindre WC för extra bekvämlighet.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förråd i källarplan.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Bobingatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, apotek, flera förskolor, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. Precis intill bostaden ligger även den populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 676 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bobingatan såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bobingatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.