Luthagsesplanaden 23 B

Luthagsesplanaden 23 B

Slutpris

5 000 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 23 B


Slutpris
5 000 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Ljus och rymlig 4,5:a med högt läge och tre sovrum i fil mot gården

Välkommen till denna fina lägenhet med ett högt och lugnt läge där ljuset flödar genom varje rum. Här finns en inbjudande hall som öppnar upp mot alla delar av hemmet. Direkt till höger finner ni det generösa köket, utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål och gott om arbetsyta. Med vita köksbänkar i sten, fullstora kyl och frys, vinkyl, induktionshäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin, är detta kök redo för alla typer av matlagning för den matintresserade.

Bredvid köket ligger ett stort vardagsrum med rum för både en matsalsmöbel och en generös soffgrupp. Intill vardagsrummet har de nuvarande ägarna byggt ett extra rum med ett liggande fönster som ljusinsläpp, perfekt som gästrum eller hemmakontor.

Alla tre sovrummen ligger i fil mot den tysta innergården, vilket säkerställer en rofylld nattsömn. Från ett av sovrummen har du tillgång till den inglasade balkongen i söderläge, perfekt för morgonkaffet eller kvällsläsningen.

I lägenheten finns också ett helkaklat badrum och en separat helkaklad gästtoalett, båda renoverade 2016.

Bostadsrättsföreningen består av 23 lägenheter. I källaren finns det garageplatser och för närvarande finns det två platser lediga. Här hittar du också en gemensam tvättstuga och en gästlägenhet för övernattande besökare.

Föreningen är belägen på Luthagsesplanaden, ett av Uppsalas mest eftertraktade områden. Här bor du med bekväm tillgång till stadens rika utbud av caféer, restauranger, butiker och annan service. Endast några minuter från bostaden finns den välsorterade mataffären Luthagens Livs och i närheten hittar du vackra promenadstråk längs Fyrisån samt flera grönområden och parker. Om du har barn eller barnbarn på besök ligger Vasaparken och det populära naturmuséet Biotopia runt hörnet.

Vi ser fram emot att visa dig lägenheten och du är varmt välkommen att boka en visning.


Boarea
111 kvm
Avgift
5 289 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.