Backadalsstigen 8a

Backadalsstigen 8a

Slutpris

2 400 000 kr


Borås

Backadalsstigen 8a


Slutpris
2 400 000 kr

Borås

Modern 3:a med inglasad balkong och påkostade materialval!

Modern lägenhet med påkostade tillval och förträffligt ljusinsläpp. Inglasad balkong med ett privat läge och fin utsikt som vetter mot grönska.

Lägenheten är designad för att optimera det moderna livet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här skapas en social atmosfär där du enkelt kan umgås med familj och vänner medan du förbereder läckra måltider i det stilrena köket. Den ljusa och luftiga atmosfären tillsammans med det vackra ljusinsläppet från fönster samt balkong får rummet att kännas ännu större och mer inbjudande.

Det stilrena och påkostade badrummet ger lägenheten extra känsla av lyx. Tvättavdelningen integrerad i badrummet ger dig bekvämlighet och sparar värdefull plats.

Här på Bergsäter bor man precis utanför centrum vilket ger en perfekt mix av stadens utbud och närhet till naturen. Med endast tio minuters promenad når du stadens centrum. En nybyggd förskola, Lunden, ligger inom gångavstånd. Dessutom erbjuder området Annelundsparken, känt för sin charmiga kolonistuga, boulebana och en av stadens största lekplatser. Det är en plats där både barn och vuxna kan njuta av utomhusaktiviteter och gemenskap.

För pendlaren som föredrar biltransport är läget utmärkt, med snabb åtkomst till RV40. Både Coop och ICA Maxi befinner sig inom bekvämt räckhåll. Bergsäter blir därmed inte bara en plats att bo utan en välfungerande och trivsam del av staden med en harmonisk balans mellan stadsnära bekvämligheter och naturens lugn. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet och skapa ditt drömboende!

Välkommen att boka in er till visningen!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 235 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Backadalsstigen såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Backadalsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.